Poljička cesta 22 | 21 000 Split - Croatia | Tel.: +385 21 389 635

Besplatni parking uvelike olakšava dolazak kod nas

info@konobamore.com

konobamore

onama

Za stolom Konobe More sklapaju se osobite ljubavi, prijateljstva i poslovi. Spektakl okusa, mirisa, ugođaja i glazbe uvijek Vas vraća na - ''repete'', možda još jedan izazov.

Usta puna Dalmacije, hrvatskog Jadrana u izvornom doživljaju običaja i tradicije, zrcalo su prizora dok jedrite kulturom i poviješću podneblja, između jastoga i srdele, tuna ili janjetine.

Povjerenje koje je poklonjeno konobi More temelji se na očuvanju dalmatinske tradicije. Tradicionalna dalmatinska kuhinja poslužena s vrhunskim vinima i na profesionalan način, način na koji samo konoba More zna, ispunit će sva Vaša očekivanja kojima želite zadovoljiti sebe i svoje najmilije.

Ova konoba duge tradicije među Splićanima, odavno se ''nametnula'' kao idealno mjesto za intimna, obiteljska, poslovna i razna okupljanja.

Svim našim gostima osigurano je parking mjesto na parkiralištu što uvelike olakšava pristup restoranu.

U sklopu restorana “Konoba More” nalaze se “Palma Room’s****” smještajne jedinice. Izgrađene su godine 2016. i to po najnovijim svjetskim standardima.

Svi gosti "Palma room's****" ostvaruju pravo na 10% popusta na hranu i piće u "Konobi More".

Poklonite nam i Vi svoje povjerenje...Osjetite čari dugo čuvane dalmatinske tradicije u konobi ''More'' i proživite svoje najljepše trenutke s nama.

Dobrodošli i u slast!

RESTORAN

PALMA ROOM'S****

Facebook